Прашања и одговори

FAQs - Општо

Домот може да се освети кога сакате па и на вашата слава.Се друго не е вистина. А Црквата точно има одредено кога треба да се пости, а тоа се четирите пости во годината и секоја среда и петок со некои исклучоци. На пример Божик и Богијавление ако се паднат во среда или во петок, тогаш не се пости. Но за такви детали секој свештеник може во секое време да ве упати.

Toa se slucuva so vekovi i e poznato cudo vo celiot svet se trudime vistinata da ja objavime na site

Fotogalerija

galerija

Izdava{tvo

izdavastvo

Crkoven kalendar

Април 2015
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3